logo-header-fix

Diensten

Of het nu gaat om klein onderhoudswerk, interieur styling of grote projecten; voor schilderwerk van hoge kwaliteit moet u bij ons zijn. Wij zetten nét dat stapje extra om te voldoen aan uw wensen en denken graag met u mee. Niet voor niets is onze filosofie: we doen het goed en anders niet.

Schilderwerken

Bij Van Zon Schilderwerken kunt u terecht voor alle schilderwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in renovatie, onderhoud, make-over en nieuwbouwprojecten, zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven en overheidsinstellingen. Of het nu gaat om schilderwerk binnen of buiten, aan elke woning, bedrijfspand of school, wij pakken diverse soorten klussen aan en dat maakt ons werk juist zo leuk. Wij nemen altijd vooraf uw wensen door en bieden advies waar nodig om samen tot het beste resultaat te komen.

Onderhoud / Renovatie:

Bij onderhoud en renovatie komt meer kijken dan alleen schilderen. De voorbereiding is cruciaal: goed ontvetten, schuren, plamuren en kitten, allemaal in de juiste volgorde. Bij Van Zon Schilderwerken weten we precies hoe dit aangepakt moet worden. Elk huis of bedrijfspand is uniek en voor elke klus bepalen we de beste aanpak en noodzakelijke stappen. Dankzij een zorgvuldige voorbehandeling wordt het schilderwerk eenvoudiger en kunnen we met de juiste verfproducten maximale kwaliteit leveren.

Nieuwbouw:

De eerste schilderbeurt van een woning of bedrijfspand is bepalend voor de lange termijn. Een slechte eerste behandeling, zoals onvoldoende schuren, leidt tot slechte hechting van het verfsysteem, waardoor problemen zoals houtrot kunnen ontstaan. Daarom is het volgen van alle stappen bij de eerste schilderbeurt essentieel. Bij Van Zon Schilderwerken zetten wij ons met passie in voor elke klus. Voor ons is het een eer om elk nieuw woonhuis of bedrijfspand af te werken met een fraai en kwalitatief hoogstaand verfsysteem.

Diensten schilderwerken
diensten-schilderwerken-2
diensten-spuittechnieken-1
diensten-spuittechnieken-2
diensten-spuittechnieken-3

Spuittechnieken

Verf spuiten is de laatste jaren populairder aan het worden in Nederland. Een aantal voordelen van het spuiten van verf is dat het een snelle verwerking heeft, het is strak, streeploos en kwalitatief hoogwaardig. Dat zijn belangrijke factoren die ons hebben doen besluiten om deze diensten ook aan te bieden, sterker nog wij gaan een stap verder door ons hierin te specialiseren.

Met de inline roller aangesloten op de verfpomp is het ook mogelijk om muren/plafond door middel van vlotte bewegingen strak in de verf te zetten. Zo kunnen wij zowel buiten als binnen met deze techniek werken en zo veel tijd besparen.

Wij hebben ervaring met verschillende spuittechnieken en maken gebruik van moderne apparatuur, we adviseren u graag over de mogelijkheden.

Glasservice

Bij Van Zon schilderwerken kunt u ook terecht voor het vakkundig glaszetten van al uw beglazing. Wilt u uw glas vervangen voor dubbel glas en BENGglas? Of bent u op zoek naar ander type glas zoals veiligheidsglas, geluidswerend glas, enkel glas of glas in lood? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

diensten-glasservice-1
diensten-glasservice-2
diensten-wandafwerking-1
diensten-wandafwerking-2

Wandafwerking

Wanden hebben een grote invloed op de beleving van een ruimte. Zo kun je door het kiezen van het juiste behang de sfeer enorm positief beïnvloeden. Dus kies een mooi behang en laat ons het plaatsen. Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van verschillende soorten behang en gaan daardoor professioneel te werk.

Komt u er niet uit? Wij geven graag advies. Naast het plaatsen van behang kunt u ook voor andere manieren van wandafwerking bij ons terecht. Denk daarbij bijvoorbeeld aan glasweefsel of glasvlies. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem contact met ons op