logo-header-fix

Ons Verhaal

Wat ooit begon met een ambitieuze jonge schilder, is inmiddels al meer dan 10 jaar een begrip in de schildersbranche. In 2011 werd Van Zon Schilderwerken opgericht in Ammerzoden met een duidelijke visie: we doen het goed, of we doen het niet.

Die visie hebben we 10 jaar later nog niet uit het oog verloren. Met passie voor ons vak zijn we voortdurend bezig met innoveren. Nieuwe technieken maken we ons graag eigen, maar natuurlijk wel alleen als ze bijdragen aan de kwaliteit van ons werk.

Dit enthousiasme dragen we graag over op nieuwe collega’s. We zijn een leerbedrijf, maar niet alleen voor studenten, bij ons leren jong en oud namelijk van elkaar. Aan leermomenten geen gebrek, want we rollen spreekwoordelijk van het ene mooie project in het andere.

Kleuradvies

Het selecteren van de juiste kleuren voor uw woning of bedrijfspand kan een uitdaging zijn. Wij zijn er om u hierbij te ondersteunen! Door het lezen van de ruimte en het bespreken van uw wensen, wordt het kiezen van kleuren aanzienlijk eenvoudiger. We gebruiken kleurenwaaiers en maken proefstukken, of zetten deze direct op locatie. Op deze manier helpen we u bij het maken van een keuze, om zo tot het mooiste resultaat te komen. Dit is vooral aan te raden als u besluit de werkzaamheden door ons bedrijf te laten uitvoeren.

Actiefoto kleuradvies, Van Zon Schilderwerken
Kleuradvies Van Zon Schilderwerken

Wat Anderen Van Ons Vinden

Wij scheppen graag op over ons werk, we zijn er tenslotte trots op.
Maar neem alle lof niet zomaar van ons alleen aan, lees hieronder wat onze klanten van ons vinden.

Neem contact met ons op