logo-header-fix

Schilderwerken

Bij Van Zon Schilderwerken kunt u terecht voor alle schilderwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in renovatie, onderhoud, make-over en nieuwbouwprojecten, zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven en overheidsinstellingen. Of het nu gaat om schilderwerk binnen of buiten, aan elke woning, bedrijfspand of school, wij pakken diverse soorten klussen aan en dat maakt ons werk juist zo leuk. Wij nemen altijd vooraf uw wensen door en bieden advies waar nodig om samen tot het beste resultaat te komen.

Onderhoud / Renovatie:

Bij onderhoud en renovatie komt meer kijken dan alleen schilderen. De voorbereiding is cruciaal: goed ontvetten, schuren, plamuren en kitten, allemaal in de juiste volgorde. Bij Van Zon Schilderwerken weten we precies hoe dit aangepakt moet worden. Elk huis of bedrijfspand is uniek en voor elke klus bepalen we de beste aanpak en noodzakelijke stappen. Dankzij een zorgvuldige voorbehandeling wordt het schilderwerk eenvoudiger en kunnen we met de juiste verfproducten maximale kwaliteit leveren.

Nieuwbouw:

De eerste schilderbeurt van een woning of bedrijfspand is bepalend voor de lange termijn. Een slechte eerste behandeling, zoals onvoldoende schuren, leidt tot slechte hechting van het verfsysteem, waardoor problemen zoals houtrot kunnen ontstaan. Daarom is het volgen van alle stappen bij de eerste schilderbeurt essentieel. Bij Van Zon Schilderwerken zetten wij ons met passie in voor elke klus. Voor ons is het een eer om elk nieuw woonhuis of bedrijfspand af te werken met een fraai en kwalitatief hoogstaand verfsysteem.

img-schilderwerken-01
img-over-ons-009
img-schilderwerken-02
img-schilderwerken-05
img-schilderwerken-03
img-schilderwerken-06

Neem contact met ons op